La ultima întâlnire FEM am diseminat rezultatele proiectului FEM. Am vorbit despre HerStory, agenda noastră culturală de gen, ce prezintă 366 de microbiografii ale unor personalități feminine naționale și internaționale, care și-au adus aportul la dezvoltarea umanității prin știință, afaceri, literatură, sport, politică și civism sau artă și care se pot constitui în modele de urmat pentru tânăra generație. La realizarea agendei au colaborat elevele: Asultani-Hansmann Natalia, Bejenaru Daria, Brașoveanu Ana, Domuța Alessandra, Iacobanu- Bălan Cassandra, Inași Alexia, Kolla Isabella, Megheș Alehandra, Nămoloiu Julia, Popovici Cristina, Puiu Raluca, Rusu Ana, Wasicsek Sara. Am vorbit apoi despre nou-creata comunitate WISE care între timp și-a realizat propria pagină de Facebook și propriile elemente identitare și poate fi accesată aici: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087192376695. Am împărțit diplome, agende, felicitări și am făcut multe planuri de viitor.
Al cincilea și ultimul atelier din cadrul proiectului FEM a realizat, cu ajutorul specialiștilor multimedia Szalt, comunitatea online a tinerelor, de-acum informate asupra egalității de șanse și de gen, care le va permite adresarea problemelor lor specifice, dar și inițierea unor acțiuni/evenimente/proiecte prin care acestea să devină vizibile pentru întreaga comunitate. La finalul întâlnirii, elevele participante au decis să-și găsească propria denumire și să-și creeze singure identitatea vizuală. În aceeași zi, pe grupul de lucru de pe Whats App, s-a născut comunitatea W.I.S.E. (Women, Innovation, Solidarity, Equality), care-și dorește să devină o voce reprezentativă a tinerei generații.
A patra întâlnire FEM a fost una specială, cu invitate care și-au ales cariere în domenii dominate în mod tradițional de către bărbați.
În cea de-a treia întâlnire FEM am dezvoltat competențele de gândire critică.
Atelierul Anonymous was a woman, a dat chip și nume unor femei extraordinare, prea puțin sau deloc cunoscute.
Suffragette a deschis seria de întâlniri organizate în cadrul proiectului de educație de gen, FEM. Am încercat să aducem la lumină o istorie feminină ignorată, tratată drept anexă de către istoria tradițională și pe extraordinarele femei care au făcut-o posibilă. Am vorbit despre cele 4 valuri ale feminismului, metafora valurilor fiind o modalitate de a descrie și de a distinge între diferite epoci și generații ale feminismului.